За нас

Консултации и становища по търговски и корпоративни въпроси

За нас

Консултации и становища по търговски и корпоративни въпроси са основните услуги, които предоставяме на нашите местни и чуждестранни клиенти. Ние подпомагаме клиента по всички въпроси, от избирането на подходящия тип бизнес организация и учредяването й, до осъществяването на местни и чуждестранни сделки. Предоставяме на клиентите си доказано успешна комбинация от три ключови компонента:

  • опит и гъвкавост както при сделки на малкия и среден бизнес, така и при големи инвестиционни проекти;
  • изграждане на устойчиви връзки с нашите клиенти и разбиране на техните работни и правни цели;
  • активен подход на подходящо подбран екип с цел да бъдат осигурени своевременност и ефективност на услугите към всеки клиент.

Екип

Повече от 25 години правна практика адв. Ботева разчита на екип от специалисти, които тя предпочита първоначално сама да изгради и впоследствие да съдейства за тяхното кариерно развитие. Големината на екипа е приспособена към нуждите на местния пазар на правни услуги с цел да се осигури плавно осъществяване на работния процес, да се избягват резки промени и най-вече да се предоставя най-доброто според изискванията, целите и възможностите на клиентите да разходват средства. Големината на екипа осигурява ефективна и качествена работа, която се извършва от екипа, представен на сайта в опит за оптимизация на ресурсите на клиентите и в преследване на техните крайни бизнес цели. Нашият неотменен стремеж е да търсим най-високо качество на своите правни услуги като ги утвърждаваме като стандарт в професионалната си област.

Ние, екипът на адвокатска кантора Нина Ботева, продължително и систематично развиваме своите знания и умения в крак със съвременните развития в правото, за да посрещнем и удовлетворим всички нужди на своите клиенти.

История

Адвокатска кантора Нина Ботева е естествена стъпка напред в 25-годишното последователно професионално развитие на адв. Нина Ботева. В качеството си на основател и управляващ съдружник на адвокатска кантора Ботева и Кантутис в продължение на 20 години, адв. Ботева развива своите екип и практика. Като професионалист с добре-установена практика и всеобхватен опит, започващ от началото на 90-те и първоначалните опити за отваряне на пазарната икономика в България, адв. Ботева има възможността да предлага най-подходящите решения за бизнес интересите на клиентите.

Какво ни отличава

Следваме открит и активен подход към нашите клиенти, като по този начин успяваме да вникнем в същността на предизвикателствата и имаме възможност за мултидисциплинарен поглед към решенията на поставените въпроси. Диалогът и екипното начало дават възможност за реализирането в най-голяма степен на уменията, познанията и креативността на нашите специалисти.

Понякога защитата на правно – значимия интерес се нуждае от нестандартен способ, който нашите адвокати са готови да предоставят.

Сфери на дейност

Адвокатска кантора Нина Ботева представлява множество чуждестранни и български клиенти, като се стреми да бъде доверен партньор в необятната правна материя. В секция “Сфери на дейност” имате възможност да се запознаете с обхвата и специализацията на нашата работа, както и да се уверите, че ние сме правилният избор за Вас и вашия бизнес.

С кого работим

Адвокатска кантора Нина Ботева работи успешно с множество професионалисти в България включително нотариуси, синдици, оценители, съдебни изпълнители и лицензирани преводачески агенции.

Изградили сме мрежа на сътрудничество с добре познати чуждестранни и местни правни кантори – водещата унгарска кантора Nadas Law Office, кантората Comad S.C, Febo 29, Мексико; Balkan Consulting Group със седалище Вашингтон, САЩ.


Кантората ни е член на Международната мрежа за адвокати AEA и е част от International  Referral Network, както и International Advisory Experts.

Адвокатската кантора на Нина Ботева получава постоянно признание за своята практика и качеството на работа в престижни международни класации за правни кантори. Членовете на екипа ни са автори на статии в престижни международни правни издания.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!